hddn Peida tundlik info.
Turvalisus

PDF-i turvaline peitmine brauseris

Brauseris PDF-ist info peitmise turvapõhimõtted on lihtsad: dokumenti ei laadita üles, töötlust saab ilma internetita kontrollida ja sina vaatad kõik enne eksportimist üle.

Sinu failid jäävad sinu seadmesse

Sinu PDF avatakse ja töödeldakse otse sinu brauseris.

Sinu dokumenti ei:

  • laadita üles
  • salvestata serverisse
  • saadeta töötlemiseks ühessegi välisesse teenusesse

Välist töötlust ei kasutata

hddn ei saada sinu faile:

  • AI-teenustele
  • välistele API-dele
  • kaugserveritesse töötlemiseks

Kogu töötlus toimub sinu seadmes.

Töötlemine brauseris

Kui avad veebisaidi, laadib brauser tööriista alla.

Seejärel toimub kogu töö sinu seadme brauseris.

Tööriista kasutamise ajal hoitakse faili ajutiselt sinu seadme mälus.

Kui lehelt lahkud, ei hoia rakendus faili enam alles.

Töötab ka ilma internetita ja lennurežiimis

Laadi tööriistad ette, lülita Wi-Fi välja, värskenda lehte /redact ja jätka tööd ilma internetita.

Ilma internetita kasutamiseks salvestatakse brauseri vahemällu ainult rakenduse failid ja tööks vajalikud komponendid.

See ei salvesta sinu PDF-i, eraldatud teksti, eelvaateid, peiteid ega eksporditud faile.

Usalduskeskus selgitab, kuidas seda pärast internetiühenduse katkestamist kontrollida.

Kuidas kontrollida, et üleslaadimist ei toimu

Sa ei pea turvalisuse kohta käivat lubadust niisama uskuma. Kontrolli seda ise.

  1. Ava internetiühendusega leht /redact.
  2. Vali „Laadi tööriistad“.
  3. Lülita Wi-Fi välja, keela mobiilne andmeside või lülita sisse lennurežiim.
  4. Värskenda lehte /redact.
  5. Ava PDF ja peida selles tundlik info ilma internetiühenduseta.

Skannitud PDF-ide puhul laadi OCR-tööriistad enne ühenduse katkestamist.

Faile ei talletata

Me ei talleta sinu dokumente:

  • andmebaasides
  • brauseri salvestusruumis
  • üheski püsivas süsteemis

Kui kasutad ilma internetita töötamise režiimi, võivad brauseri salvestusruumis olla ainult korduvkasutatavad tööriistafailid.

Otsustad sina

Vaatad kõik muudatused enne eksportimist üle.

Midagi ei eemaldata enne, kui sina selle kinnitad.

Piirangud

hddn aitab tundlikke andmeid tuvastada, kuid ei pruugi kõike leida.

Sina vastutad dokumendi ülevaatamise eest enne selle jagamist.

Kokkuvõte

  • Sinu failid jäävad sinu seadmesse
  • Dokumente ei laadita üles
  • Välist töötlust ei kasutata
  • Sina otsustad, mis eemaldatakse